Trainingsaanbod

Bekijk hieronder het trainingsaanbod. Online trainingen kunnen direct geboekt worden. 

Alle cursussen kunnen ook incompany verzorgd worden. Neem hiervoor contact op.

Wat anderen zeggen over Christopher:

Training Effectieve persoonlijke communicatie

In vier dagdelen ga je aan de slag met je eigen persoonlijke communicatie. Je doorloopt alle onderstaande trainingen om daarmee alle aspecten van je persoonlijke communicatie naar een hoger niveau te brengen. Je zet daarmee jezelf sterker neer als professional. Je leert situaties beter inschatten en vergroot je aanpassingsvermogen. Je leert om te gaan met weerstand en lastige situaties. Je bent in staat om je eigen ideeën beter over te brengen. Daarmee bereik je je persoonlijke doelen effectiever.

Persoonlijke communicatiestijlen

In deze training ontdek je de vier verschillende communicatiestijlen en gedragstypes. Ook leer je wat jouw voorkeurs communicatiestijl is. Dit biedt je talloze voordelen in het dagelijks leven: je leert om de communicatiestijlen van anderen te herkennen door gedrag en lichaamstaal en leert je daarop aan te passen, zodat je anderen beter begrijpt en je zelf ook beter begrepen wordt. Hiermee vergroot je je invloed en bereik je meer resultaat.

luisteren, samenvatten, doorvragen (LSD)

In deze workshop leer je gesprekstechnieken die je helpen om beter te communiceren. Je leert tot de kern te komen van de boodschap van anderen en te ontdekken wat er echt speelt bij de ander. Dat maakt jou een betere gesprekspartner, zowel op het werk als privé.

onvergetelijk Pitchen & presenteren

Tijdens deze training leer je hoe je jouw presentatie moet voorbereiden, op moet bouwen, tot de kern van je boodschap komt en je publiek geboeid houdt. Je leert omgaan met zenuwen, spreektechnieken, non-verbale communicatie, omgaan met weerstand en improvisatie. Een zeer interactieve training, waarbij je aan het eind over diverse tools en technieken beschikt om de volgende keer een onvergetelijke presentatie te geven!

Storytelling

Ontdek de kracht van een goed verhaal. Inspireer je publiek en maak ze betrokken met wat jij te bieden hebt. Leer het toe te passen in de marketing van jouw product, dienst of organisatie. Verhalen maken het makkelijker voor jouw doelgroep om een boodschap te begrijpen en met enthousiasme door te vertellen.